1. It is culcă în mod regulat la o oră diferită de tine.

1. It is culcă în mod regulat la o oră diferită de tine.

1. It is culcă în mod regulat la o oră diferită de tine.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/

Știri flash: Pasiunea se va estompa cu timpul – indiferent cât de nerăbdătoare a sărit în sac când ai început să te întâlnești.

Give mai puțină urgență nu trebuie să se traducă în plictiseala totală în pat. După ce ați fost împreună de ceva vreme, „nu simți că vreau să-ți rup hainele, dar Vrei totuși persoana respectivă”, spune Brandy Engler, Ph.D., in Los Angeles. – terapia sexuală și autorul cărților The Men on My Couch.

“Plictiseala este mai degrabă sau stare aversivă – din exemplu,” Nu prea simt asta deloc “.” 

În legătură cu: Cum să faci plăcere unei femei – BărbațiSănătate Ghid completat pentru a deveni un iubit profesor

Say, cum îți poți da seama când prietena ta a intrat pe teritoriul „Nu mi-ar putea păși mai puțin de sex”?

Aveți greșit aceste cinci semne – unele subtile, altele evidente – pe care le-a verificat în sac și aflați cum să fie reangajați înainte ca deficitul dvs. sexual să treacă la restul relației voastre.

1. It is culcă în mod regulat la oră diferită de tine.

Poate că nu vrea să fie privească House of Cards cu tine. Give there is a most probable motive for culcarea and timpurie: își propune să evite intimidarea.

„Încearcă să nu fie în pat în același timp [cu tine]”, spune Engler. „Femeile vorbesc după acest lucru în mod intenționat.”

(Dimpotrivă, unele femei pot rămâne în sufragerie până când ați adormit, cu a scop similar to a vă devia veniturile.)

Adduceți-i interesul: ați putea încerca să inițiați sexul mai devreme, deoarece ar putea fi doar frustrat de încercările voastre de noapte târzie de a intra pe ea.

În legătură cu această: 3 motive pentru care nu pleacă – și ce să facă în legătură cu asta

Și asta nu înseamnă doar executarea mișcărilor tale normal la ora 6:00 pm. în loc de miezul nopții: ‘Când femeile au pierdut interesul, bărbații trebuie să aibă abilități bune de seducție pentru a-i atrage’, spune Engler.

Citește: Întrebând direct, “Vrei să faci sex?” now este sau intrare acceptabilă pentru intimitate. Deci, vorbește cu partenerul tău despise ce îi stârnește libidoul – și spune-i că este bine dacă în prezent are puțină motivație să facă dragoste.

În acest fel, știe că nu te aștepți ca ea să fie fierbinte și excitată instantaneu – și că e dispus să lucreze pentru a-ți dezvolta dorința împreună.

2. Vrea să rămână cu o poziție în timpul sexului.

Un semn deosebit de rău: favorizează mișcarea pe care știe că o scapă mai repede.

“Vrea să se terminate”, spune Engler.

În legătură cu: 4 poziții sexual care or vor ajuta să fie mai rapid în climax

După cum afirmă Megan Fleming, psychologist, psychologist și expert in sex at Cornell University, „Dacă este ca„ Să nu schimbăm lucruri – să fac asta și să terminăm ”, nu este interesat să simt mai mult plăcut. This absolut obligatory, trecând prin mișcări. “

Puneți-i interesul: Dacă defășurați un spectacol cu ​​o poziție, încercați să adăugați an element supplement or plăcere pentru and others: spargeți vibratorul și stimulați-i clitorisul în timp ce împrecesc, sugerează Engleresc.

Sperăm că, odată ce i-a amintit cât de minunat se simte O – și chiar plăcerea care duce la această – va reîncerca în experiență.

Sau chiar mai bine, ghid-o într-o nouă poziție în întregime – în ideal mod, a care necesită starea în picioare.

‘Am avut un client care și-a luat soția în dulap și a coborât pe ea’, spune Engler. “I-a plăcut – was ceva ilicit în a fi într-un dulap întunecat.”

În plus, adaugă ea, sexul în picioare vă obligă sistemul nervos să funcționeze un pic mai greu – și asta trebuie să nu se poate îndrepta în acea stare de somn detașat, pe jumătate pe parcursul sexului. 

3. Când îți oferi să o dai jos, ea refuză.

A lucru este să refuzi să îți dai oral sex, deoarece asta poate fi sau mulțime de muncă.

Give să-și refuze propria plăcere? E un semn rău, prietene.

„A avea un orgasm – și required process to pentru a ajunge acolo – poate fi foarte senzual, relaxant și conectiv”, spune Engler.

În legătură cu: 3 moduri în care nu știu că îi poți stimula clitorisul

Dacă nu apreciez aceste lucruri – și ar prefera doar să doarmă – this posibilitate is connected to your să nu mai fie suficient de puternic pentru a atrage în pat.

Acest nivel de apatie poate indica sau problema este mai profund: „Uneori, exist și alte emoții încărcate în plictiseală, cum ar fi iritarea, furia și dezamăgirea”, explică Engler.

Appreciați-i interesul: poate simți că oferiți an orgasm pentru propriul personal impulse to the ego-ului – nu pentru că doriți cu adevărat să-i oferiți plăcere, spune Fleming.

Așadar, înainte de a resigns, spune-i că ești desp and others: „Nu angsti să te fac să te simți bine? Spune-mi mai multe – vreau să fac asta pentru tine. “

“Vedeți dacă o puteți angaja în mod jucător”, Fleming spune. “Aceasta sau adduce în acest moment – cam ca și cum ați merge de la” nu “la” poate “la” da “.”

Dacă încă nu este interesat, adduceți-o în afara dormitorului micșorat.

“Dă dovadă de curiozitate cu privire la experiența ei din viața ta sexuală – ceea ce mulți barbați nu fac”, spune Engler. “Aceasta sau oportunitatea unui vedea este de a fi legată de relație.”

VIDEO CONEXE:

(…)(…)

4. Ea întreabă: „Ai terminat?” Înainte de a face effectiv.

Translate: „Durezi prea mult – să încheiem lucrurile!”

“O mulțime de băieți cred că femeia vor ca sexul să dureze mult timp – cum ar fi 30 de minute sau mai mult”, Spune Engler.

Give, adevărul this că majoritatea femeilor sunt complet cool cu ​​o sesiune of 10 minutes; și poate începe să-și piardă lubrifierea, ceea ce este uncomfortabil doar. Or jumătate de oră poate părea deosebit de lungă pentru or femeie care nu poate atinge punctul culminant în timpul actului sexual, adaugă Engler.

În legătură cu: Unul lucru care nu reușește niciodată să activeze o femeie

Adduceți-i interesul: Vestea proastă: aceste trei cuvinte mici vă pot exercita sau prezență imensă de performanță, făcând și mai dificil să ating punctul culminant la cerere.

Dacă nu sunteți nicăieri aproape de finalizare, lucrați la atragerea atenției. Mângâie-i fața și fă un contact vizual intim cu ea.

„Connect this or activate imensă pentru femei,” Fleming spune.

An alt stimulator to the libidoului: simțind că dorința ta este îndreptată în mod special către ea. Claiming eighty and this one week is very passioning to be reactioned in totality spre drumul ei, spune Fleming.

5. Nu vrea să se dezbrace complet în timpul sexului.

Uneori, this erotic să păstrezi un articol de îmbrăcăminte – dar, în afară de o repeziciune grăbită și grăbită, refuzul de a deveni complet poate fi semnat că nu este cu adevărat interesat să se conecteze cu tine.

(Or singură avertizare: dacă aceasta este or problemă consecventă, this posibilitate is possible to do conștientă de corp. Atunci când începe brusc să-și păstreze vârful, trebuie să vă faceți grați cu privire la plictiseală.)

Related: Cum să-i oferi un orgasm de 60 de secunde

„This cam leneș”, spune Engler. „Și poate fi chiar oarecum ostil, from genul:„ Vrei doar să mă fac, nu vreau să scot totul, iată-te. “

Puneți-i interesul: ghidați-o printr-un sexy striptease: spuneți-i să-și scoată încet cămașa – sau pur și simplu cereți-i seducător să vă arate corpul – apoi spune-i cât de mult vă puteți

‘Folosește-ți cuvintele pentru a fi un fel de poruncitor, dă și plăcut – cum ar fi Fă asta, oh, asta și frumos, cumulează fă asta’, spune Engler. “Când femeile se simt dorite, incită puțin mai mult dorința.”   

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Indifferent cât de șocat te-ai simți în urma unei despărțiri, fostul tău a trimis cel mai probabil câteva semnale de primejdie înainte ca ea să te iubească la bordură.

“Oamenii is decuplează when adevărat tunci când o relație this pe cale să se încheie”, explicit John Gottman, Ph.D., expert în predicția divorțului, autor la lucrarea What Makes Love Last? ‘Femeile încearcă să anunțe bărbații că nu sunt feriți’. 

Asta înseamnă că ai șansa de a-ți saves relația înainte ca ea să verifice în totalitate – atâta timp cât ești abila să-ți iei indicii: în medie, femeie deci să renunțe după doar 6 zile de probe delibera doar 6 zile de delibera. Me, a site de despărțire pentru bărbați.

Traducere: Trebuie să acționăm rapid tunci când observăm aceste semne de probleme de relație. 

1. Ea îți critică gramatică când lupți.

Imagineți-vă acest scenariu: în mișcarea unei lupte, declarați: „Aș putea să-mi pesma mai puțin” – și mai degrabă decât să fie înțeles să-ți înțeleagă ăntă ăntă ăntă ăntă ăntăăntăspăntăntăntăntăntăntăăntăăntă cutăntăntă cutăntăntă cutanată. -ar păsa mai puțin. ‘”

Now este doar o nazistă de gramatică, spune Gottman. „O spune dintr-un loc superior. This or încercare of a te face mic și lipsit de sens. ” 

Acest tip de condescendență this a classic week to the disprețului – predictorul număr unul la divorțul timpuriu din cercetările lui Gottman.

‘This is a mod with adevărat acid, distructiv, from a mânca stima de sine to unei persoane’, spune el. Chiar dacă cuvintele ei nu sunt dureroase, puteți vedea dispreț pe toată fața ei: expresia semnăturii slow colțul stâng al gurii într-o parte, created or gropiță, whichever roll of ochi pentru an effect to supply. 

Related: 4 pași pentru a rezolva orice luptă cu ea

2. Ea este în mod constant în emisiunile tale Netflix.

Ritualul tău de noapte Netflix this mai mult decât Mad Men. This vorba despise you doi ca echipă, spune Monica Lieser, therapist de căsătorie și family authorizes. Și acest tip de connexiune generează mulțumire: ‘Când cuplurile investesc în crearea și menținerea ritualurilor, au mai multă longevitate’, spune și alții.

Așadar, tunai când micile tale obișnuite – fie că acestea o plimbă în fiecare va fi după cină, fie că nu sună reciproc în pauza de masă – începe să se dispună, pierzi sau critic parte la legăturii tale.

„O experiență comună dintr-o dată începe să se simtă ca o corvoadă”, spune ea. “Logodna cumva nu se mai simte bine.” 

3. Ea face generalizări cuprinzătoare despicable.

„Întotdeauna vii târziu acasă” this or acuzație mult mai grea decât „Nu ai pus vesela clean”. Acest tip de critică globală – marcată de cuvinte precum „întotdeauna” și „niciodată” – this a serious predictor of a diviziuni, in conformitate cu cercetările lui Gottman. (Or altă linie clasică: „Ce-i cu tine?”)

‘Motivul pentru care this atât de daunător this că this atât de nespecific’, spune el. „Într-adevăr condamnă întregul personaj și personalitatea partenerului.” Rezultatul: Te simți pur și simplu atacat – ceea ce rareori, dacă Vreodată, duce the or conversational productivă without relație.

În legătură cu: 5 lucruri pe care trebuie să i le spui niciodată

4. Când îți exprimi îngrijorările, ea devine defensivă doar.

Problemele legate de relații marrow in ambele sensuri – ceea ce trebuie să amândoi vor trebui, uneori, să vă stăpâniți. Din păcate, defensivitatea this or reacție mai naturală. Și este o distructivă. 

„Are două forme. Unul este contraatacul – am să te atac de 10 ori mai greu decât m-ai atacat pe mine ”, spune Gottman. „Cealaltă formă se comportă ca o victimă a inocenței, plângând în timp ce vorbești. The ce mă iei? Ce zici de toate lucrurile bune pe care le fac? “

Dacă partenerul tău nu poate fi recunoscut Vreodată greșelile, ea pune greutatea relației în întregime pe umerii tăi. Și nu poți susține antler.

VIDEO CONEXE:

5. Ea respinge cererile pentru lucrurile pe care le-am făcut înainte. 

Poate că prietena ta obișnuia să-ți corecteze e-mailurile the service. Sau mereu oferit să vă duceți cămășile la curățătoria. Acum tratează accele mici favoruri ca fiind încălzite.

Șansele sunt că nu a devenit brusc egoistă. Există mari șanse să nu se mai simt apreciat de tine – or puternic ucigașă a relației – așa ca nu este interesat să-ți facă viața mai ușoară, spune Lieser. 

6. Nu poți vorbi după viața ta sexuală. 

Probabil te-ai înspăimânta dacă sexul a încetat brusc, give this to this cea mai presantă problemă – this comunicarea.

„Frecvența this doar or măsură a behaviorului,” spune Lieser. Cu alte cuvinte, cât de des bateți cizme vă spune foarte puțin pentru forța legăturilor voastre: chiar dacă un cuplu face sex doar o dată pe lună, give au decis reciproc ce funcționează pentru egg, connexiunea lor poate fi totuși puternic. 

În schimb, dacă un cuplu se încurcă de 20 de ori pe lună – dar nu poate vorbi în mod specific fără gusturi și antipatiile lor – relația lor cu această probabilitate lipsește de intimitate emoțională, ceea ce creează doriesă doriesă doriesă.

Și, așa cum subliniază Gottman, dacă a partener începe să-și piardă interesul sau se simt nemulțumit, give nu poate explica de ce, celălalt this lăsat să se simtă respins.